• Betaling met iDeal of Paypal
  • GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VANAF €35,-
  • GRATIS RETOURNEREN*
  • Betaling met iDeal of Paypal
  • GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VANAF €35,-
  • GRATIS RETOURNEREN*

SNOWRUNNER OVERZICHT - DEEL 2 - TUNING EN VOERTUIGEN

Welkom bij het tweede overzicht van Snowrunner! Enjoy!

Op het moment van release werden 40 vrachtwagens aangekondigd, die zijn geïnspireerd op klassieke Sovjet-, Russische en Amerikaanse modellen. Elke auto heeft een goed ontwikkelde cabine en werkende snelheidsmeter, toerenteller, enz.

Van tuning tot lak, bumpers, velgen, uitlaten, spatborden, mistaanstekers en bakens, het type banden verwisselen *, het installeren van snorkels, kettingen op wielen, vrachtwagenaandrijving en differentieel - het heeft rechtstreeks invloed op de off-road kwaliteiten van een vrachtwagen. Het schadesysteem is gereviseerd en verbeterd om meer realistische schade te simuleren (wielen, motor ...)


| Ladingen en taken

Nieuwe soorten vracht, waarvan het gewicht nu de fysica en de gameplay als geheel beïnvloedt (de lijst is onvolledig):
- betonplaten
- ijzeren balken
- houten dozen
- houten planken
- betonnen buizen *

Samen met de gebruikelijke add-ons zal een volledig nieuwe worden toegevoegd: een "seismische vibrator", die een geheel nieuw type activiteit lijkt toe te voegen - het zoeken naar olie. Voor de taken die u uitvoert, ontvangt u een contante beloning en verbetert u ook uw "chauffeursbeoordeling" (het is nog onbekend wat dit precies beïnvloedt). Nieuwe ladingen brengen nieuwe taken met zich mee, waaronder het bouwen en restaureren van bruggen.

| Grafische en fysica

Sabre Interactive heeft de terreinsimulatie van MudRunner overgebracht naar zijn eigen Swarm Engine - daarom is de grafische component aanzienlijk verbeterd en wordt de terreinvervormingsfysica waar de game bekend om staat zorgvuldig bewaard.
De fysica van het spel is aanzienlijk herzien en nu worden aanzienlijk meer parameters in de berekeningen meegenomen.
Winterkaarten brengen verschillende nieuwe oppervlakken: sneeuw, ijzige wegen en ijs - die elk hun eigen fysica van interactie met transport hebben. Systeemvereisten zullen iets hoger zijn, maar niet veel. Als je nu MudRunner zou kunnen draaien, dan kun je ook SnowRunner spelen.

Snowrunner screenshot

| Mods

Ondersteuning voor mods is vanaf het moment dat het spel wordt vrijgegeven. Mods zijn direct beschikbaar in de gameclient. Dit wordt bereikt door samenwerking met de portal mod.io. Het doel van het team is om na de release mod-ondersteuning aan consoles toe te voegen.

| Multiplayer

Multiplayer ondersteunt maximaal vier spelers. "Ghost Trucks" zal niet langer zijn. Vrachtwagens van je vrienden zullen de wereld om je heen actief beïnvloeden. Er zijn nog geen plannen voor platformoverschrijdende multiplayer.

Releasedatum en prijs van het spel
De release van de game staat gepland voor het voorjaar van 2020 (tot en met maart) Het is gepland om gelijktijdig te worden uitgebracht op pc, PS4 en XBox One.

Onderstaand een overzicht van de voertuigen die te gebruiken zijn in Snowrunner, de lijst lijkt echter nog niet compleet te zijn.

Benieuwd naar de werking van fysica met de Swarm-engine? Check dan vooral het derde deel in het Snowrunners-overzicht!

Chevrolet Kodiak C70
International Loadstar 1700
Don71
International Scout 800
Tuz 166
Snowrunner - Freightliner M916A1
Western Star 6900 TwinSteer
Kolob 74941
Fleetstar F-2070A
Tayga 6436
AZOV 64131
Royal BM-17
White Western Star 4964
Step 310E
Voron AE-4380
Derry Longhorn 3194
Freightliner 114SD
Transtar 4070A
DAN 96320
AZOV 5319