• Betaling met iDeal of Paypal
  • GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VANAF €35,-
  • GRATIS RETOURNEREN*
  • Betaling met iDeal of Paypal
  • GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VANAF €35,-
  • GRATIS RETOURNEREN*

SNOWRUNNER OVERZICHT - DEEL 1 - REGIO'S

Snowrunner, de opvolger van Mudrunner komt eraan. Daarom alvast een overzicht van wat er op dit moment bekend is en vrij is gegeven aan screenshots door Focus Home Interactive en Saber Interactive. De bedrijven achter Snowrunner. Het is begonnen met Spintires, een indie game met een behoorlijk succes. Dit succes is niet onopgemerkt gebleven en uiteindelijk zijn de rechten gekocht voor een release naast Spintires, en zo ontstond Mudrunner - A Spintires Game. Niet heel veel later kwam de aankondiging voor Mudrunner 2, nu bekend als Snowrunner. Tijd om een korte blik te werpen op het aankomende Snowrunner.

Wil je een grotere variant? Klik dan op de gewenste screenshot voor een grotere versie.

Bron: Forum's Focus Home Interactive

Met deze nieuwe offroad-titel is de overstap gemaakt naar een nieuwe game-engine, bekend als de Swarm-engine. Deze wordt ook gebruikt bij het spel World War Z, bekend van/gebaseerd op de gelijknamige film met Brad Pitt.

Bij release van het spel zijn de volgende regio's beschikbaar: Alaska, Michigan en Taymir, elke regio bestaat uit verschillende kaarten (sommige zullen vier keer groter zijn dan kaarten van MudRunner).

Maps worden onderling verbonden door tunnels waardoor je kunt navigeren zonder een nieuw spel te starten, maar om zo'n tunnel te openen, moet je in de regel een bepaalde taak voltooien. Elke regio verschilt van de andere wat betreft muziek, achtergrond en enkele andere functies.