• Betaling met iDeal of Paypal
  • GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VANAF €35,-
  • GRATIS RETOURNEREN*
  • Betaling met iDeal of Paypal
  • GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VANAF €35,-
  • GRATIS RETOURNEREN*

DIRT RALLY 2.0 - FLAT OUT PACK

Eerder werd door Codemasters al een teaser getoond, er was alleen niet veel over bekend. Behalve dat er een zeer herkenbare Subaru in voor kwam. Vandaag is het officieel bekend gemaakt, in maart komt er een uitbreiding genaamd het FLAT OUT Pack. De titel sluit aan bij de filosofie van niemand minder dan Colin McRae: "when in doubt, go flat out." McRae was een rally-icoon, vooral in de en 90-er jaren. 2020 viert het 25-jarig bestaan van het World Rally Championship in 1995. Het jaar dat Colin won.

De uitbreiding bevat twee nieuwe auto's, een nieuwe baanlocatie en een selectie uitdagingen ter ere van de momenten uit de carrière van de Colin Mcrea. De meest bekende auto van McRae is waarschijnlijk de iconische Subaru Impreza waarmee hij van 1994 tot 1998 flink aantal successen heeft geboekt. Ook de Legacy RS is aanwezig, de eerste auto waarmee McRae reed als onderdeel van het Subaru-team in 1991. Verder zijn Perth en Kinross aanwezig. De thuisbasis van Colin.

Er zijn in totaal 40 challenges die men kan doen en zijn gebaseerd op momenten uit de carrière van McRae. Ze verspreidden zich over de jaren tachtig, negentig en de 00's en is er dus een scala aan auto's om te rijden tijdens de challenges. Dat geldt zowel voor de Peugeot 205 die hij eind jaren tachtig reed tot de Ford Focus RS, waarmee hij in 2001 de nodige rally's heeft gewonnen.

Het Colin McRae Flat Out Pack zal op 24 maart beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Spelers die de season pass hebben, zullen deze uitbreiding gratis ontvangen. Een losse prijs is op dit moment nog niet bekend.